Bulckaert Machine Vision Team

 
ONS TEAM

De mensen achter onze visie projecten

Thomas Bulckaert, de gepassioneerde zaakvoerder van BMV, wordt bijgestaan door een team van nog eens 5 personen die goed op elkaar zijn afgestemd. Elke medewerker heeft zijn of haar eigen expertise en ervaring. Door die profielen samen te brengen en door nauw samen te werken, wordt het beste in iedereen naar boven gehaald en ontstaat er een aangename en efficiënte werkomgeving.

Ons team bestaat uit ervaren softwareontwikkelaars en uitstekende technici die door hun ruime ervaring in diverse industrieën onze machine vision oplossingen efficiënt installeren en volledig implementeren bij de klant .

Onze ingenieurs en software ontwikkelaars richten zich op vision algoritmes, software ontwikkeling, software tests, de calibratie en de installatie van al onze toepassingen. Elk project is uniek en daarom besteedt het management voldoende aandacht aan elk individueel project. We ondersteunen de klant gedurende het gehele project, van het verkennend gesprek tot en met de installatie en de service na verkoop.

VOLG ONS

Bulckaert Machine Vision LinkedInBulckaert Machine Vision Youtube


CERTIFICAAT

MvTec license logo

Over BMV

▶  Wie zijn we?
▶  Hoe we werken
▶  Ons team
▶  Vacatures


Privacy en cookies      ® 2017 Lieven Vanhercke