OVER ONS

Wie zijn we?

Bulckaert Machine Vision is een Belgische KMO die sinds 2006 actief is in de sector van de Machine Vision. Thomas Bulckaert richtte het bedrijf op als een eenmanszaak maar moest kort daarna uitbreiden. Vandaag bestaat het team uit 6 personen waarvan 4 in R&D.

We zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, bouwen en integreren van systemen door gebruik te maken van camera's en zelfgeschreven software om complexe operaties te automatiseren wanneer de traditionele manier van werken niet voldoet aan de behoeften van onze klanten. Tot die klanten behoren zowel OEM-bedrijven als eindklanten. Onze systemen worden ontwikkeld op basis van hun behoeften en wensen.

Machine Vision system
Machine Vision project

Het gebruik van Vision technologie om een oplossing te vinden is onze belangrijkste focus bij Bulckaert Machine Vision. Wij zoeken naar de juiste componenten, van de camera tot de verlichting die het beste bij het project past. Daarnaast ontwikkelen we zelf de juiste software, zodat we er zeker van zijn dat deze recent is en perfect aansluit bij het project.

Onze focus beperkt zich niet tot één branche, wat duidelijk zichtbaar is in de grote verscheidenheid van onze projecten. Door deze diversiteit hebben we al snel veel ervaring opgedaan.

Onze projecten

VOLG ONS

Bulckaert Machine Vision LinkedInBulckaert Machine Vision Youtube


CERTIFICAAT

MvTec license logo

Over BMV

▶  Wie zijn we?
▶  Hoe we werken
▶  Ons team
▶  Vacatures


Privacy en cookies      ® 2017 Lieven Vanhercke